Quotes van de winnaars van de Website van het Jaar verkiezing 2018

RACINGNEWS365
“We zijn trots dat we verkozen zijn tot beste én populairste sportwebsite van Nederland. Het is een mooie bekroning voor het harde werk en de ontwikkeling die ons platform de afgelopen jaren doormaakte. RacingNews365 is de grootste racefamilie van Nederland en we verbreken ook dit jaar weer record na record!“
Simpel.nl
“Simpel is de no frills sim-only aanbieder van Nederland. We zijn ontzettend trots dat onze klanten de website & app zo waarderen en dankbaar voor alle stemmen. "De publieksprijs voor zowel de populairste als beste website van het jaar is een geweldige aanmoediging voor ons team om elke dag met veel passie te blijven werken aan het verbeteren van onze website en app.”
DEKAmarkt
“Wat een enorme eer om de prijs binnen deze categorie te winnen, terwijl er maar liefst 12 supermarktketens genomineerd waren. De website van DekaMarkt is het afgelopen jaar vernieuwd en we zijn continu bezig om de klantervaring te verbeteren. Het winnen van deze award is een prachtig compliment voor de collega’s die hier aan mee hebben gewerkt. ”
Faja Lobi Surinaams Eten
“De familie Laigsingh deelt zijn decennialange familierecepten, overgedragen van moeder op dochter, met zijn culinaire vrienden en heeft samen met hen een gepassioneerde familiekeuken met 600.000 familieleden (culinaire vrienden) opgebouwd; samen met hen werken wij tevens aan onze missie voor een betere wereld. Wij danken onze culinaire vrienden voor hun toegewijde steun!”
Kunstveiling.nl
“9 jaar geleden begonnen als hobby is Kunstveiling.nl nu uitgegroeid tot de grootste Kunstveiling in Nederland met meer dan 3500 verkochte werken per maand. Als je dan verkozen wordt tot Beste én Populairste Website van het jaar in onze categorie, dan is dat iets om enorm trots op te zijn en een bevestiging dat we echt met iets moois bezig zijn. Wij danken Emerce voor de nominatie en natuurlijk alle stemmers voor het vertrouwen!”
RELATIEPLANET.NL
“Voor de tiende keer op rij hebben wij de titel voor beste en populairste datingsite van het jaar in de wacht gesleept. We zijn extra trots omdat we dit jaar zowel de juryprijs (beste website) als de publieksprijs (populairste website) hebben gewonnen. We zijn erg dankbaar voor de waardering van onze leden. Het winnen van deze titel stimuleert ons keer op keer om te blijven innoveren, goed te blijven luisteren naar onze leden en op die manier de beste datingsite van Nederland te blijven.”
FESTIVALFANS
“We waren als relatief nieuwe site al trots op de nominatie voor Website van het Jaar in de categorie events. Als je dan de titel beste website ook nog wint is dat een mooie beloning voor het werk en geeft het extra energie om Festival Fans nog beter te maken voor onze bezoekers.”
SUNWEB
“We zijn bij Sunweb elke dag bezig om de gebruikerservaring van onze klant op de website zo goed mogelijk te maken. Daarom zijn we ontzettend trots dat we afgelopen jaar zijn verkozen tot ‘beste website’ in het travelsegment. Een prachtig compliment voor het team dat hier dagelijks hard aan werkt!“
REGIOBANK
“RegioBank is een persoonlijke bank. We willen dat de klant dit ook online ervaart. Al tijdens de bouw van regiobank.nl stond daarom de klantwens centraal. We hielden interviews en deden neuromarketingonderzoek. En nog steeds verzamelen we doorlopend feedback van bezoekers. Zodat we heel gericht verbeterslagen kunnen maken. De prijs Beste website van het jaar is een bevestiging dat onze klanten de gemaakte verbeterslagen zien en waarderen. Dit motiveert ons om de huidige koers te blijven varen!”
iCULTURE
“iCulture is de grootste Apple-website van Nederland en onze kracht ligt vooral in onze community van mensen die ons al jarenlang steunen. Daarom zijn we ontzettend trots en dankbaar dat we de publieksprijs als beste website van het jaar hebben gewonnen. Veel stemmen verzamelen is één ding, maar het feit dat we wederom door het publiek ook als beste worden gezien blijft een enorme motivatie.”

Quotes van de winnaars van de Website van het Jaar verkiezing 2015

FAJA LOBI SURINAAMS ETEN
“Als marktleider van Surinaamse levensmiddelen met een marktaandeel van 72,5% en ook Nederlands nr.1 op Social Media in de categorie Food & Drinks, is het winnen van zowel de Beste als Populairste Website v/h Jaar in de categorie Consumentengoederen in 2014 en nu ook voor 2e keer op rij in 2015 een kroon op de inspanningen die wij afgelopen 30 jaar met veel liefde en passie hebben gedaan, maar helemaal een ode en grote dank naar onze 350.000 culinaire vrienden die hebben gestemd op onze website! Een bevestiging dat Nederland verwend wilt worden met al het lekkers uit de pluriforme Surinaamse keuken in het algemeen en met Faja Lobi in het bijzonder!

SWADISH KHANA! - NJANG SWIETIE! – SELAMAT MAKEN! – EET SMAKELIJK! – KOME DUSHI”
FEYENOORD
“De Website van het Jaar-verkiezing draait om de websites die volgens de Nederlandse internetgebruiker het predicaat ”beste en populairste site” verdienen. Een grotere waardering dan het winnen van deze publieksprijs in 2014 en 2015 is nauwelijks denkbaar. Met trots danken wij daarom de vele bezoekers die op ons hebben gestemd. Er is het afgelopen jaar enorm veel verbeterd aan de website van Feyenoord om onze supporters zo goed mogelijk te bedienen. Een prachtig signaal dat we op de goede weg zijn.”
GEZONDHEIDSPLEIN
“We zijn erg blij met de waardering van onze bezoekers die op Gezondheidsplein komen om gezond te blijven en gezond te worden. Ook in 2016 gaan we natuurlijk hard aan het werk om deze bezoekers te voorzien van de beste gezondheidsinformatie!”
TWEAKERS
“Onze community is fantastisch, bedankt voor al jullie stemmen!”
RELATIEPLANET
“2015 was voor ons een spannend jaar wat betreft de website van het jaar verkiezing. Relatieplanet.nl is in september compleet vernieuwd met een nieuw uiterlijk en vele verbeterde functionaliteiten. Maar in de periode dat onze nieuwe site live ging kon er ook gestemd worden. Extra spannend dus! Zoals wellicht ook letterlijk te zien was: we sprongen een gat in de lucht bij het nieuws dat we voor de zevende keer deze mooie award hebben gewonnen. Een top avond!”
DELA
“Na een traject om de website opnieuw te bouwen is het mooi om te zien dat het eindresultaat wordt gewaardeerd. Ondertussen scrummen we voortdurend, om onze website en dienstverlening te optimaliseren en bezoekers een steeds betere en fijnere gebruikerservaring te bieden. We willen iedereen bedanken voor het stemmen op Dela.nl!”
POLITIE.NL
“Omdat we als politie de verbinding met de samenleving en de burgers van groot belang oordelen en dus ook de verbinding via de digitale snelweg , hebben we flink geïnvesteerd in een moderne website waar de burgers informatie kunnen vinden maar ook daadwerkelijk contact mogelijkheden aanwezig zijn. En tijdens dit bouwproject hebben we voortdurend de burger zelf bevraagd hoe hij het zou willen. Die inzet heeft zich uitbetaald want de burger heeft gekozen. Wij waren al erg blij met de verkiezing van beste en meest populaire site in de categorie overheid. Maar toen we ons ,aan het einde van de avond ,ook de website van het jaar 2015 mochten noemen was dat een verrassing waar we nooit voor dachten in aanmerking te komen en zeker niet van durfden dromen. Zeker niet met de goede en mooie initiatieven van onze concurrenten uit het commerciële segment. Een niet te temmen trots maakte zich van ons meester en zelfs, politiemensen zijn ook maar mensen, een bescheiden traan van blijdschap. Een prachtig resultaat behaald met een prachtig team waar ik onbeschrijfelijk trots op ben.”
TOPVINTAGE
“Super! Wat zijn we blij en trots! ‘Beste Website van het Jaar 2015’ in onze categorie! Een hele eer om deze geweldige titel te mogen dragen! Het is zo’n groot compliment van onze klanten dat ze ons zo’n hoge scores hebben gegeven. Dat waarderen we zeer en is ons zoveel waard! Een gelukkige klant, daar doen we het immers allemaal voor.”
GEAS
“Wat wij vooral belangrijk vinden is dat de Website van het Jaar verkiezing een publieksprijs is. Een groter compliment dan het winnen van deze prijs is dan ook niet denkbaar. Het zijn immers onze bezoekers en klanten die nu hebben laten weten dat we op de goede weg zijn. Het maakt ons trots en vastberaden om te blijven werken aan onze dienstverlening en klantervaring. We willen iedereen die op ons gestemd heeft dan ook hartelijk bedanken! Jullie kunnen aankomend jaar ook weer mooie nieuwe ontwikkelingen van ons verwachten!”
24BABY.NL
“De meest betrouwbare online bron voor informatie rond zwangerschap en baby's. Dat is de missie van 24Baby.nl. Dat we de publieksprijs winnen voor de beste website in de categorie Gezondheid bewijst dat onze focus op kwaliteit gewaardeerd wordt.”
VRIENDINNENONLINE
“De afgelopen jaren zijn er veel leuke en bijzondere vriendschappen ontstaan via Vriendinnenonline. Dat was uiteindelijk ook ons doel. Dat wij nu voor de tweede keer op rij de award binnen gehaald hebben voor beste website van het jaar in de categorie daten/nieuwe mensen leren kennen, is dan ook wederom een bekroning op ons werk!”
CLINICLOWNS
“We zijn erg verheugd de prijs voor Beste Website voor het vierde achtereenvolgende jaar te mogen ontvangen. Dit jaar hebben we onze website vernieuwd: met meer oog voor visuals, verbeterde indeling van content en meer mogelijkheden om content op een gebruiksvriendelijke manier te presenteren. We zijn dankbaar voor alle stemmen van onze achterban, én natuurlijk ook de hoge beoordeling waardoor we de prijs voor Beste Website gewonnen hebben. Volgend jaar gaan we er weer voor, dat zou een mooi lustrum zijn!”
TICKETSWAP
“Met onze hele ziel en zaligheid staan wij iedere dag weer op om de tweedehands ticketmarkt te verbeteren en veiliger te maken en de steun van onze gebruikers vormt in dat proces de rode draad van onze motivatie. Het winnen van de ‘Website van het Jaar’ award in de categorie Vrije Tijd voelt daarom als persoonlijk bedankje van onze gebruikers.”
WESTWING
“Geweldig dat Emerce en Metrixlab de handen ineenslaan om websites te stimuleren nóg beter te worden. We vonden het een enorme eer dat bezoekers ons hebben verkozen tot Beste Website van het Jaar en zullen er alles aan doen om dit in de toekomst te blijven. We zijn erg dankbaar voor alle stemmen en het bewijst voor ons dat het bieden van inspiratie in combinatie met scherpe aanbiedingen een succesformule is.”
BUIENRADAR
“De WvhJ verkiezing is voor Buienradar altijd een mooi eik moment hoe wij als weerplatform in Nederland gewaardeerd worden. We doen ook al een aantal jaren mee en zijn nu al 8 jaar op rij in de prijzen gevallen. De eerste 6 jaar als populairste website van het jaar in de categorie “weer & verkeer” en nu alweer 2 jaar (2014 en 2015) ook als beste website van het jaar in de categorie “weer & verkeer”. Het wordt daarmee ook elk jaar spannender voor Buienradar, maar des te meer ook een mooiere uitdaging en challenge om deze reeks vast te houden. En tot nu toe wordt dat nog elk jaar beloond door onze gebruikers/bezoekers. Derhalve willen wij onze gebruikers/bezoekers daarom dan ook heel hartelijk danken voor hun jarenlange loyaliteit, trouw en steun én voor alle stemmen op Buienradar. We doen het tenslotte ook allemaal voor de gebruikers van onze apps, bezoekers van onze website en andere devices (smartTV, smartwatches, etc.) waarop Buienradar te raadplegen is. Dus is verkozen worden als populairste én beste website van het jaar in de categorie Weer & Verkeer voor ons dan ook echt een bekroning op ons werk!”
IBOOD
“We zijn ongelooflijk trots en dankbaar dat er wederom zoveel mensen op iBOOD.com hebben gestemd. Het toont de enorme betrokkenheid van onze duizenden actieve gebruikers aan. Die betrokkenheid zien we iedere dag terug op het forum, waar onze deals uitgebreid worden besproken. Met zowel de positieve als negatieve feedback doen we ons voordeel.

iBOOD.com is nu zeven maal achter elkaar als beste website van het jaar verkozen, in de categorieën ‘E-commerce’ en ‘Voordeel’. Die reeks hopen we natuurlijk voort te zetten. Ook het komende jaar zullen we er alles aan doen om de website gebruiksvriendelijker te maken, het logistieke proces te perfectioneren, maar nog belangrijker: de beste online deal van de dag te blijven aanbieden!

Nogmaals dank!

Jöran Prinssen
CEO iBOOD.com”

Quotes van de winnaars van de Website van het Jaar verkiezing 2014

Beter Spellen
‘’Meer dan 100.000 actieve deelnemers doen enthousiast hun dagelijkse test bij Beter Spellen. Het concept slaat aan: inmiddels zijn er ook websites voor rekenen, Engels en Duits en er is al een Afrikaanstalige website over het Afrikaans. De website is het werk van Martin van Toll (technisch en inhoudelijk) en een groep vrijwillge panelleden. Het is een waanzinnige opsteker om te zijn uitgeroepen tot beste en populairste educatieve website.’’
Ticketswap
“Het is super om te horen dat de mensen die er verstand van hebben, onze bezoekers, zo tevreden zijn over TicketSwap! Dit motiveert enorm om te zorgen dat bezoekers er zo over blijven denken.”
Body & Fitshop
“Wij zijn er als team van Body & Fit erg trots op dat onze bezoekers hebben bepaald dat onze website, maar ook onze service en producten een mooie prijs verdienen! We werken iedere dag hard om onze bezoekers de beste, lekkerste en meest vernieuwende producten te kunnen bieden met daarnaast een fantastische beleving en een geweldige service. Daarom hebben we vorig jaar onder andere onze nieuwe lijn Body & Fit Superfoods geïntroduceerd. Ook voor het aankomende jaar staan er vele nieuwe ontwikkelingen op de planning! Wij hopen dit niveau nog vele jaren vol te houden!”
Tweakers
“Tweakers helpt consumenten bij het maken van de beste keuze voor een technologieproduct, zoals laptops, tablets en smartphones. Dat doen we onder andere met redactionele reviews, de prijsvergelijker en heel veel user reviews. Het winnen van de Website van het Jaar prijs is een bevestiging voor ons dat we daar veel mensen blij mee maken. Daar zijn we erg trots op!”
Welke.nl
“Als je in een lijstje genomineerden staat tussen namen als Facebook, Linkedin, en Twitter om maar een paar kleintjes te noemen, en je wordt dan verkozen tot meest populaire community door de Nederlandse internetgebruiker, dan doe je dus iets goed. Welke.nl is er enorm trots op dat haar inspanningen in de afgelopen jaren ervoor hebben gezorgd dat we deze mooie blijk van waardering hebben mogen ontvangen.”
Feyenoord
“De Website van het Jaar-verkiezing draait om de websites die volgens de Nederlandse internetgebruiker het predicaat ”beste en populairste site” verdienen. Een grotere waardering dan het winnen van deze publieksprijs is nauwelijks denkbaar. Met trots danken wij daarom de vele bezoekers die op ons hebben gestemd. Er is het afgelopen jaar enorm veel verbeterd aan de website van Feyenoord om onze supporters zo goed mogelijk te bedienen. Een prachtig signaal dat we op de goede weg zijn.”
Faja Lobi Surinaams Eten
“Als marktleider van Surinaamse levensmiddelen met een marktaandeel van 72,5% en ook nr.1 op Social Media in de categorie levensmiddelen in Nederland, is het winnen van zowel de Beste als Populairste Website v/h Jaar in de categorie Consumentengoederen een kroon op alle inspanningen die wij al 30 jaar met veel liefde verrichten, maar helemaal een ode en grote dank naar al onze meer dan 300.000 fans! Een bevestiging dat Nederland culinair verwend wilt worden met het lekkerste uit de Surinaamse keuken in het algemeen en met Faja Lobi in het bijzonder! SWADISH KHANA! NJANG SWIETIE! SELAMAT MAKEN! EET SMAKELIJK! KOME DUSHI.”
Marktplaats Auto’s
“We zijn trots en vereerd dat de bezoeker Marktplaats Auto’s voor de zevende keer op rij heeft verkozen tot populairste website in de categorie Automotive. Het stimuleert ons om te blijven ontwikkelen, zodat we nu en in de toekomst de gebruikers zo goed mogelijk kunnen blijven bedienen.”
Funda
”Nederland heeft ons opnieuw een prachtig compliment gegeven. Voor het 7e jaar op rij is Funda uitgeroepen tot Website van het Jaar in de categorie Huisvesting. Een kroon op ons werk, naast de diverse bezoekrecords die we dit jaar mochten breken. We blijven onszelf uitdagen om 24/7 de beste ervaring aan onze trouwe fans en gebruikers te bieden. Zo hopen we ook volgend jaar de felbegeerde prijs weer in de wacht te slepen!”
Erfgoed Leiden en Omstreken
“We zijn zeer vereerd dat onze nieuwe site, nog geen vijf maanden na de lancering, door het publiek is verkozen tot beste overheidswebsite van het jaar. Als overheidsinstantie leveren wij natuurlijk onze diensten aan het publiek, maar ook dankzij publieke middelen. Daarom hebben wij tijdens de bouw van onze site de gebruikers nauw betrokken. Er is voor ons dan ook geen mooier compliment dan dat we nu, dankzij de stemmen van het publiek, deze prijs hebben gewonnen. Alle stemmers en bezoekers van onze site, bedankt!”
DELTA
‘’Fantastisch dat we tot beste website zijn verkozen in de nieuwe categorie Energie. We zijn dubbelop in de prijzen gevallen, want ons portaal ZeelandNet.nl is uitgeroepen tot beste en populairste website in de categorie Telecom. We zijn trots op deze waardering van onze klanten.’’
ZeelandNet
‘’We zijn erg blij dat we voor het vierde jaar op rij in de prijzen zijn gevallen als beste en nu ook als populairste Telecomwebsite van Nederland. En ons moederbedrijf DELTA heeft de prijs voor beste website in de categorie Energie in de wacht gesleept. We zien dit als waardering van onze klanten en als extra motivatie om op de ingeslagen weg door te gaan. “
ASN Bank
“Onze website werd voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot de beste website in de categorie Banken en beleggen. Vooral de inhoud van onze website werd hoog gewaardeerd. Wij zijn daar bijzonder trots op. Onze klanten spreken hiermee niet alleen hun waardering uit over de website, maar ook hun vertrouwen in de ASN Bank.”
ING
“Voor de 4e keer op rij door consumenten gekozen tot meest populaire financiële website! Een grotere waardering dan het herhaald winnen van zo'n publieksprijs is nauwelijks denkbaar. We hebben met en voor onze klanten ook het afgelopen jaar enorm veel verbeterd aan de online dienstverlening van ING. Het inzicht en gemak van het afhandelen van je geldzaken is nog verder verbeterd. En dit is een geweldige stimulans om met passie te blijven doorwerken aan verdere verbeteringen en vernieuwingen.” Max Mouwen – Directeur Internet & Mobiel
Unique
Raymond Puts, algemeen directeur van Unique: “We zijn ontzettend blij dat we voor de vierde keer op rij deze prestigieuze titel op onze naam mogen schrijven. Het is een grote eer om de bevestiging te krijgen dat onze online strategie succesvol is bij de doelgroep. Een ijzersterke online strategie is in deze tijd absoluut onmisbaar.”
VakantieVeilingen.nl
“We zijn erg blij dit jaar ons lustrum te mogen vieren als meest favoriete website in de categorie vrije tijd. De waarde van deze prijs is voor VakantieVeilingen.nl groot, aangezien wij voor de consument alleen online vindbaar zijn en onze klanten dit medium als zeer positief ervaren. Voor ons bevestigd het dat de aandacht die wij steken in de gebruiksvriendelijkheid en inhoud van onze website door de in totaal 250.000 bezoekers die de site dagelijks trekt, op prijs wordt gesteld.” Frank van Run, CEO Emesa Nederland BV
OpenCompanies
“Wij van OpenCompanies zijn er rotsvast van overtuigd dat de reputatie van ZZP’ers straks een cruciale factor is om goede business te doen. Niet alleen cijfers, maar vooral ook online reviews spelen in de ‘reputatie-economie’ van morgen een doorslaggevende rol. Op een prijs als de ‘Website van het Jaar’- award zijn wij dan ook ontzettend trots. Meer zelfs: het motiveert ons om in 2015 het platform voor bedrijfsinformatie nóg beter te maken, zodat ZZP’ers straks nog verstandiger en veiliger zaken kunnen doen.”
Univé
“Dat unive.nl uit de bus is gekomen als beste verzekeraarswebsite 2014 - daar zij we enorm trots op. Dat we daarmee behoren tot de voorhoede van Nederlandse websites – geweldig! Maar dat onze eigen klanten ons zo waarderen – dat vinden we nog het allermooiste. Hier blijven we natuurlijk aan werken, want het kan altijd beter. Dus reken erop dat onze website in 2015 nóg beter wordt.”
24Kitchen
“24Kitchen bestaat inmiddels drie jaar. In elk jaar hebben we de populairste en beste website van het jaar gewonnen. De gebruikers staan bij ons altijd centraal. Daarom zijn we super trots dat dankzij deze gebruikers, wij 3 keer op rij hebben gewonnen.”
Nationale Vacaturebank
“Dat we voor het 5e jaar op rij de prijs van populairste carrièresite van Nederland winnen, bevestigd dat we jaar op jaar in staat zijn om werkzoekenden aan een (nieuwe) baan helpen. En daar zijn we ontzettend trots op! Met een gedreven team zijn we elke dag bezig ons platform te verbeteren om aan de veranderende wensen en behoeften te blijven voldoen.”
AZ
“Voetbalfans worden niet vaak verwend door hun clubs. Fans zullen immers niet snel overstappen naar een ander. AZ ziet dat anders. De Alkmaarse profclub bewijst met AZ.nl dat digitale fanvriendelijkheid juist heel belangrijk is. De samenwerking met TRES leverde AZ in 2014 een forse omzetstijging, kostendaling en twee prestigieuze prijzen op.”
Arke
“Om klanten de allerbeste ervaring te bieden steken we dagelijks veel energie in de ontwikkeling van Arke.nl. Dat bezoekers en boekers dit waarderen is een geweldig compliment. We dragen met trots de titel Populairste website in de categorie Vakantie & Toerisme. En vertrouwen erop dat we ook volgend jaar de concurrenten voor blijven.”
Toyota
“De Toyota website was vlak voor de verkiezing volledig vernieuwd. Ons doel hierbij was een website te ontwikkelen die perfect aansluit op de behoefte van de hedendaagse consument. Zowel qua inhoud als gebruikersgemak. Door het publiek verkozen worden tot “Beste Auto Website van het jaar” is de ultieme bevestiging dat we daarin zijn geslaagd. We zijn dankbaar voor de waardering en uiteraard erg trots op het resultaat!”

Quotes van de winnaars van de Website van het Jaar verkiezing 2013

24Kitchen
“Wij zijn trots op het feit dat we voor het 2e jaar op rij deze publieksprijs hebben gewonnen. Ons team heeft de gebruiker voorop staan als het gaat om de ontwikkeling van ons platform. Het hele 24Kitchen team is dan ook zeer vereerd dat juist de gebruikers er voor hebben gezorgd dat onze website ook dit jaar in beide categorieën heeft gewonnen.”
ASN Bank
“Onze website werd voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot de beste website in de categorie financieel. Met name op aanbevelen en content kregen wij hoge scores van onze klanten. Daar zijn wij uiteraard bijzonder trots op. Onze klanten spreken hiermee niet alleen hun waardering uit over de website, maar ook hun vertrouwen in de ASN Bank.”
Zylom
“Het is een ongelofelijke eer om deze prijs weer te winnen en als Zylom-team zijn we vastberaden om onze website elke dag nog beter te maken!”
ING
“We zijn er enorm trots op om voor de derde keer op rij door het Nederlandse publiek te zijn verkozen tot meest populaire financiële website. Een mooie erkenning van alle verbeteringen in onze online dienstverlening!”
Catawiki
“Wij zijn zeer gelukkig met de prijs voor Website van het Jaar in de categorie ‘Communities en sociale netwerken’. Het is voor ons in de eerste plaats een duidelijk signaal dat onze gebruikers erg tevreden zijn met de ontwikkeling van onze website. In de tweede plaats is dit voor ons een bevestiging dat steeds meer mensen ons leren kennen en gaan gebruiken. We merken ook echt dat deze prijs er toe doet en dat mensen er ons op aanspreken en feliciteren.”
soChicken
“Hoe meer mensen we met soChicken bereiken, des te meer mensen we kunnen helpen hun leven leuker te maken op een simpele manier. En hoe meer mensen goed in hun vel zitten, des te mooier de wereld wordt. Dat soChicken voor de tweede keer in de prijzen is gevallen, is dus goed nieuws. De erkenning en aandacht haalt meer mensen over om met soChicken aan de slag te gaan en hun leven te verbeteren. We zijn super trots en dankbaar dat het publiek soChicken zo waardeert, en we gaan hard aan het werk om onze impact nog verder te vergroten. Er is immers nog genoeg te doen!”
NU.nl
“Fantastisch om te zien dat we wederom de populairste nieuwssite zijn. Volgend jaar lanceren we een compleet nieuwe website, die we samen ontwikkelen met onze bezoekers. Daarnaast zien we een groeiend publiek voor onze apps, hopelijk wordt dat ook snel een categorie van jullie verkiezing.”
Unique Uitzendbureau
“Wij zijn er ontzettend trots op dat Unique voor de derde keer op rij de prijs ‘Beste Carrièrewebsite van het Jaar’ mee naar huis neemt. Dat wij wederom deze titel mogen dragen onderstreept dat we met onze online strategie een aansprekende en succesvolle weg ingeslagen zijn. Voor de derde keer op rij de prijs winnen is dan ook het bewijs dat Unique ook online het verschil maakt.”
Relatieplanet.nl
“We bedanken iedereen voor het uitbrengen van hun stem voor datingwebsite van het jaar 2013. Na de viering van ons tienjarig bestaan en de viering van ons 200.000 liefdeskoppel is deze prijs als een kers op de taart. We vinden het fantastisch dat zoveel singles voor onze website hebben gekozen. Het is een enorme waardering voor de inzet van alle medewerkers binnen onze organisatie. Ook in 2014 blijven wij meegroeien met de wensen en behoeftes van onze members!”
Tweakers
“Het winnen van de Website van het Jaar prijzen zien we bij Tweakers echt als een pluim van onze gebruikers. We streven ernaar de Beste Vergelijkingssite en Nieuwssite van Nederland te zijn op het gebied van consumentenelektronica en technologie. Het winnen van de Website van het Jaar Awards in deze categorieën is voor ons een teken dat we op de goede weg zijn.”
VakantieVeilingen.nl
“Wij zijn uiteraard enorm trots op deze prestatie, ook nu we de award voor het vierde opeenvolgende jaar winnen. Voor ons bevestigt dit dat de zorg die wij besteden aan de gebruiksvriendelijkheid én de content door bezoekers op prijs wordt gesteld. VakantieVeilingen.nl is er vooral om hen te inspireren door een breed aanbod van arrangementen te bieden.”
CliniClowns
“We zijn ontzettend blij dat de site van CliniClowns voor de derde maal in de prijzen is gevallen. Ook dit keer krijgt het ‘keurmerk’ een plek op onze site.”
Lexa.nl
“We zijn ontzettend trots dat we juist nu deze prijs in ontvangst mogen nemen. We hebben een heel mooi jaar achter de rug waarin we als marktleider dagelijks honderden singles een leuke date bezorgen. We werken met een geweldig nationaal en internationaal team keihard om onze members de best mogelijke datingservice te bieden. Dat we daar nu door het Nederlandse publiek voor beloond worden, is een ontzettend groot compliment.”

Quotes van de winnaars van de Website van het Jaar verkiezing 2012

ASN BANK
“De verkiezing tot beste financiële website van het jaar de afgelopen twee jaar, was voor ons een enorm compliment. Wij zijn vooral een internetbank en onze website is daarom als ‘etalage’ een heel belangrijk communicatiemiddel. We zijn blij dat klanten en geïnteresseerden dit waarderen. Daar werken we hard aan, elke dag. De waardering van deze prijs is een bevestiging om dat te blijven doen.”
CZ
“De grootste betekenis van deze prijs is de enorme aanmoediging door ons publiek. Er is de afgelopen twee jaar enorm veel verbeterd aan de website van CZ om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Nu beginnen we te oogsten met publiekswaarderingen als deze. Het zijn duidelijke tekenen dat we op de goede weg zijn.”
FUNDA
“Al 5 jaar website van het jaar, we zijn trots op de erkenning van het online publiek!”
BETER SPELLEN
“Sinds de start van Beter Spellen in 2009 is de website goed gegroeid. Zo’n 90.000 actieve deelnemers doen enthousiast hun dagelijkse test. Dankzij hoofdsponsor Noordhoff Uitgevers is het mogelijk geweest om de website verder te ontwikkelen en duizenden opgaven op drie niveaus in de database te zetten.De website is het werk van weinig mensen: Martin van Toll (technisch en inhoudelijk) en een groep vrijwillige panelleden. Het is een waanzinnige opsteker om met de beide prijzen naar huis te gaan (beste en populairste educatieve website). Vooral als je ziet dat andere winnaars giganten zijn met veel personeel: Google, Funda, Nu.nl, Belastingdienst, Tweakers en ING.”
CLINICLOWNS
“We zijn ontzettend vereerd dat onze site na het winnen van de publieksprijs in 2011, in 2012 ook door het Nederlandse publiek is uitgekozen tot de beste website van het jaar in de categorie goede doelen. We dragen deze titel dan ook met trots. Naar ons idee is het een mooi keurmerk waarvan we graag melding maken op onze site.”
ZYLOM
“Elk jaar is het een kroon op ons werk om weer te winnen en de perfecte motivatie om als team verder te werken aan een website waar we trots op zijn!”
WINTERSPORTERS.NL
“Dat wij twee jaar achter elkaar hebben gewonnen bewijst dat onze niche website een enorm en trouw publiek heeft. De website van het jaar awards zijn de kroon op ons werk.”
KWF KANKERBESTRIJDING
“Het is altijd leuk om te winnen, zeker wanneer het een publiekswedstrijd is!”

Quotes van de winnaars van de Website van het Jaar verkiezing 2011

TWEAKERS.NET
“Vorig jaar won Tweakers in totaal vijf awards, waaronder ook de overkoepelende prijs voor Website van het Jaar. We werken elke dag met meer dan zestig man en talloze vrijwilligers aan de site en het is fantastisch om op zo’n manier beloond te worden voor alle inspanningen.”
NATIONALE VACATUREBANK
“Zowel in 2010 als in 2011 is NationaleVacaturebank tijdens de ‘Website van het Jaar verkiezing’ door het publiek uitgeroepen tot de meest populaire carrieresite van Nederland. Ondanks de opkomst van vele nieuwe vacaturesites en social media blijkt dus dat werkzoekenden nog steeds massaal kiezen voor het gebruikersgemak en de kwaliteit van NationaleVacaturebank. De prijs is zowel voor ons als voor onze klanten dan ook een bevestiging dat we goede resultaten leveren. We zijn zeer trots op de prijs en daarom heeft het logo van de ‘Website van het Jaar’ dan ook een prominente plek gekregen op onze website.”
CONSUWIJZER.NL
“Het mooie is dat het om een publieksprijs gaat. Met het logo Website van het Jaar laat je in een oogopslag zien dat je site door het publiek gewaardeerd wordt.”
ZIGGO.NL
“De Website van het Jaar-verkiezing draait om de websites die volgens de Nederlandse internetgebruiker het predicaat ‘beste en populairste site’ verdienen. Een grotere waardering dan het winnen van deze publieksprijs is nauwelijks denkbaar. Met gepaste trots danken wij daarom de vele bezoekers die op ons hebben gestemd.”
MARKTPLAATS AUTO’S
“We zijn enorm blij met deze award, de uitverkiezing laat zien dat de gebruikers hun weg op de site weten te vinden en weten te waarderen. Met ons grote aanbod aan auto’s op Marktplaats, willen we deze gebruikers nu en in de toekomst zo goed mogelijk blijven bedienen.”
ZYLOM
“Inmiddels heeft Zylom al meerdere jaren op rij de prijs gewonnen in de categorie Beste en Meest Populaire website van het jaar in de categorie Games. Niet alleen zijn wij natuurlijk trots op deze prijs en zien wij het als een teken van erkenning van onze klanten (het is per slot van rekening een publieksprijs!). Ook geeft het ons het voordeel dat wij nóg meer een gevoel van veiligheid, vertrouwen en kwaliteit kunnen creëren bij zowel onze nieuwe als onze terugkerende spelers.”
iBOOD
“iBOOD.com, Internet’s Best Online Offer Daily, heeft iedere dag 1 superaanbieding, voor de beste prijs! Onze klanten hebben ons de afgelopen jaren 3 keer verkozen tot ‘Website van het Jaar’ in de categorie Shopping. We zijn erg blij dat we hebben gewonnen, en we werken elke dag hard om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. De Website van het Jaar award is ons zeer waardevol, het geeft onze nieuwe klanten vertrouwen om te shoppen op iBOOD.com en helpt bij het bouwen van relaties met de industry.Wij hopen dat we dit jaar wederom de prijs winnen! Met vriendelijke groet,Jöran Prinssen CEO iBOOD.com.”
SPELD.NL
“Zonder de juryprijs van vorig jaar hadden we nooit op deze flyer gestaan.” “Zoals Mulisch al zei: winnen went, verliezen nooit. Onze gedachten zijn dan ook bij de redactie van musicals.nl. ” “Qua bezoekerscijfers heeft het ons weinig goed gedaan, maar het diner tijdens de uitreiking was heerlijk. ” “Vorig jaar verloren wij in de categorie Entertainment – populairst van YouTube.com. Met de exposure die de Website van het Jaarverkiezing opleverde hebben wij ze qua bezoekerscijfers inmiddels ingehaald.”
3FM.NL
“De erkenning is een bevestiging voor de ruim 1 miljoen wekelijkse bezoekers van 3FM.nl dat zij zich online binnen een innovatieve, informatieve, interactieve en onderhoudende omgeving begeven. Tegelijk een motivatie voor de makers van de publieke omroep en 3FM in het bijzonder om door te gaan met online innovatie’s en de interactie met haar publiek.”
VakantieVeilingen.nl
“VakantieVeilingen.nl ziet het winnen van de Website van het Jaar Award als een geweldige erkenning van het Nederlands publiek. We zijn erg trots dat we deze prijs voor de tweede keer op rij hebben gewonnen en zien dit als een bevestiging dat we als bedrijf, in dit snel groeiende en volwassen wordende segment van de reis- en vrijetijd markt, steeds weer weten te inspireren en te verrassen.Marc Muller CEO VakantieVeilingen.nl.”
BUIENRADAR.nl
“Het is natuurlijk altijd een hele eer om ergens voor als beste gekozen te worden door de gebruikers. Daar doe je het tenslotte voor. Daarnaast legt het ook wel weer een verplichting op voor onszelf om nog beter te worden. Hopelijk doen we het dit jaar weer net zo goed als vorig jarig en voorgaande jaren betreffende de verkiezing van de website van het jaar, maar stiekem hopen we op meer. Dat is in ieder geval wel ons streven.”
Cliniclowns.nl
“In 2011 is onze nieuwe site gelanceerd met als doel nog meer mensen aan CliniClowns te binden en blijven boeien. Dat onze site is gekozen tot meest populaire site onder de goede doelen is voor ons een teken dat we ons doel hebben bereikt. En een kroon op ons werk!”
Nog niet gestemd? Doe het dan nu voordat het te laat is!
Stem nu en win →
Partners